Kussens

By

Laatst was ik bij een grote woonwinkel en zag daar prachtige kussens! Formaat 40 x 60 met meerdere soorten / kleuren stof. Die wil ik! Maar de prijs was echt belachelijk hoog. Zal waarschijnlijk aan het merk liggen, Claudi, en wellicht aan kwaliteit stof. Maar hoe simpel is het om zelf zo’n kussen te naaien?

Zo gezegd zo gedaan. Bij de stoffenzaak leuk stofjes bij elkaar gezocht en bij de ikea, via internet, de kussenvullingen besteld van verschillende afmetingen. Je kiest natuurlijk het formaat wat jij zou willen maar ik heb deze twee formaten besteld:

Zelf vind ik het altijd fijn om de kussenhoezen af en toe uit te wassen dus ik zet er altijd een rits in. Gelukkig had ik die nog meerdere op voorraad liggen. Op de markt zijn deze vaak voor een prikkie te koop.

De vierkante kussens heb ik effen gehouden, van iedere stof heb ik 1 of 2 kussens gemaakt. Deze staan niet op de foto’s.

Knip voor de langwerpige kussens de repen stof zoals jij het zelf mooi vindt. De repen hoeven niet dezelfde breedte te hebben, integendeel.

Laat een reactie achter