Gehaakte laptophoes

By

Hoe leuk is het om een originele zelfgemaakte laptophoes te hebben? Dus daar ging ik mee aan de slag.

De steken die ik gebruikt heb zijn van het gehaakte dekentje overgenomen. Wel heb ik andere kleuren gebruikt. Er is niet echt een patroon van. Ik ben gewoon begonnen met losse haken totdat ik aan de 2 x de afmeting van de smalle kant van de laptop was. Daarna begin met met een willekeurige steek in een willekeurige kleur. Na de eerste toeren nog wel een paar keer bij de laptop houden want soms wordt het toch iets breder of smaller.

Wanneer de juiste hoogte is bereikt met alle afwisselende toeren en kleuren vouw je hem dubbel en naai je hem dicht. De flap van de hoes was nog even een puzzeltje. Uiteindelijk heb ik een driehoek gehaakt en ook deze weer vastgenaaid aan de hoes. Met een mooi gehaakt randje afgewerkt en een lusje eraan gemaakt. Nog een bijpassende knoop erop en klaar!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.