Zpagetti mand

By

Deze mand is gehaakt van zpagetti-garen met alleen vasten. Dit zorgt ervoor dat de mand stevig is. Je start met de bodem, haak een cirkel. Dit doe je door rond te haken en regelmatig te meerderen. Wanneer je de gewenste grootte hebt bereikt stop je met meerderen. Bij de eerste toer steek je nu je haaknaald telkens in het achterste lusje van de voorgaande vaste. Hierdoor krijg je een ribbel/rand. Blijf nu net zolang rond haken totdat je de hoogte hebt bereikt die je wil. Je kan nog 2 handvaten erin maken. Deze maak je door een aantal lossen te haken en het zelfde aantal voorgaande vasten over te slaan. Daarna ga je weer verder met vasten. Haak nog 2 of 3 toeren en klaar is je mand!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.