Vrolijke schilderijen

By

Bij m’n werkgever mocht ik een schilderij uitkiezen voor ons kantoor. Er kwam iemand langs met 10 of 15 schilderijen waar uit gekozen mocht worden. Direct was ik helemaal weg van de vrolijke koe! Een groot schilderij van 100 x 100 cm wat perfect past in ons ruime kantoor. Iedere dag kijk ik nu uit op dit mooie schilderij en dacht….. ik wil ‘m naschilderen!

Zo gezegd zo gedaan. Een klein canvas doek gekocht bij de action van 30 x 30 cm en de koe nageschilderd met acrylverf.

Ik had de smaak te pakken….. daar moet nog een ander schilderij bij ….. op internet vond ik een schilderij van een vrolijk varkentje. Ook deze heb ik nageschilderd.

Misschien zijn mijn schilderijtjes niet zo mooi als de originele maar ik ben er toch heel blij mee.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.