Tablet / iPad – hoes

By

Om je iPad of tablet te beschermen zijn er allerlei hoezen te koop. Maar een echte originele hoes maak je natuurlijk zelf.

Supersimpel. Je breit een lap welke je later dubbel vouwt en dichtnaait.

Ik ben gestart met de boordsteek. Dit is één steek rechts en één steek links. Hierdoor voorkom je straks dat de iPad uit de hoes glijdt. De rest van de hoes heb ik gebreid in tricotsteek. De tricotsteek is telkens 1 naald rechts breien en de volgende links. Wanneer je enkel en alleen rechts breit krijg je ‘ribbels’, wat natuurlijk ook leuk kan zijn.

Je kan de kleuren kiezen die je zelf leuk vindt. Ik heb (weer) allerlei kleuren gebruikt en van iedere kleur 4 pennen gebreid. Af en toe meten of je al ver genoeg bent en dan afkanten en dichtnaaien. Klaar alweer!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.