Armband met magneetsluiting

By

Diverse armbanden met magneetsluiting

Via internet heb ik meerdere magneetsluitingen besteld + diverse soorten band. Ik heb sluitingen voor een enkele armband gebruikt maar ook voor een dubbele. De enkele is 11 mm breed en de dubbele 22 mm. Je kan het combineren zoals je zelf zou willen. Het grote voordeel van het zelf maken van deze armbanden is dat je zelf de lengte bepaald. Oftewel, past altijd!

Naast de kant-en-klare bandjes heb ik zelf repen geknipt van stukke leer die ik nog had liggen en van alles erop, erlangs en eronder geplakt. Daarnaast ook nog suède koord gevlochten.. Dus geen kant-en-klare bandjes deze keer en naast de bovenstaande platte magneetsluiting nu ook ronde gebruikt. De mogelijkheden zijn oneindig.

Tip: Gebruik sterke lijm en laat dit goed drogen.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.