Gehaakte sleutelhanger-hartjes

By

Een sleutelhanger aan je sleutel om deze te herkennen is altijd handig. Bij mij lijken alle sleutels op mekaar en door de verschillende hartjes (of andere sleutelhangers) weet ik precies welke sleutel waarvoor bestemd is. Daarnaast is het ook leuk om deze sleutelhangers uit te delen aan familie of kennissen. Ik heb er ontzettend veel gehaakt en uitgedeeld. Wederom ideaal om je restjes katoen op te maken.

Het patroon kan je vinden op de blog van ‘Karin aan de haak‘.

Als versiering op het hartje heb ik knopen of kralen gebruikt en soms gewoon een sterretje erop geborduurd. Aan het hartje heb ik een bedeltje, belletje of ook weer een kraaltje gehangen. Mogelijkheden genoeg!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.